The Last Boy Scout (1991)

Aksion Triller

Një detektiv cinik i papunë bashkohet me një ish-mbrojtës të papunë për të zbardhur një çështje vrasjeje që përfshin një ekip futbolli dhe një politikan.


Aktoret kryesor: Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Noble Willingham

Regjisor: Tony Scott

Shkrues: Shane Black (story), Greg Hicks (story), Shane Black (screenplay)

105 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org