Wind River (2017)

Dramë Krim Mister

Një gjuetar ndihmon të zbardhet vrasja e një të reje indiane dhe e përdor çështjen si mjet shpagimi për një veprim të papërgjegjshëm të mëhershëm që përfundoi në tragjedi.


Aktoret kryesor: Kelsey Asbille, Jeremy Renner, Julia Jones, Teo Briones

Regjisor: Taylor Sheridan

Shkrues: Taylor Sheridan

107 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org