Overdrive (2017)

Aksion Triller

Një kriminel famëkeq detyron dy hajdutët më legjendarë të makinave të bëjnë një vjedhje tepër të rrezikshme për të fituar lirinë e tyre. Së bashku me dy vajzat, ekipi ka një javë kohë të realizojë grabitjen më të madhe ose rrezikojnë të humbasin gjithçka, përfshirë dhe jetën e tyre.


Aktoret kryesor: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Freddie Thorp

Regjisor: Antonio Negret

Shkrues: Michael Brandt (screenplay), Derek Haas (screenplay)

93 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org