The Dark Tower (2017)

Aksion Aventurë Fantazi

Qitësi i fundit, Roland Deshein, ka ngecur në një luftë me Uollter O'Dim, i njohur ndryshe dhe si Njeriu me të zeza. Rolandi i përket një urdhri që mbron Kullën e Errët e cila ruan universin nga djajtëqë ndodhen jashtë kufirit të tij.


Aktoret kryesor: Matthew McConaughey, Idris Elba, Tom Taylor, Dennis Haysbert

Regjisor: Nikolaj Arcel

Shkrues: Akiva Goldsman (screenplay), Jeff Pinkner (screenplay), Anders Thomas Jensen (screenplay), Nikolaj Arcel (screenplay), Stephen K

95 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org