Girls Trip (2017)

Komedi

Katër shoqe prej një jete takohen pas pesë vitesh në një festival vjetor në Nju Orlins. Të papriturat, rikthimet, shakatë, pijet, romancat dhe çmenduritë nuk kanë të sosur.


Aktoret kryesor: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Tiffany Haddish

Regjisor: Malcolm D. Lee

Shkrues: Erica Rivinoja (story by), Kenya Barris (story by), Tracy Oliver (story by), Kenya Barris (screenplay), Tracy Oliver (screenplay

122 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org