Dog Pound (2010)

Dramë Krim

Tre delikuentë të mitur janë dënuar në institucionin korrektues ku ata ndeshen me dhunë bandash, vdekje, dhe ngacmimet nga stafi dhe të burgosur të tjerë.


Aktoret kryesor: Adam Butcher, Shane Kippel, Matthew Morales, Slim Twig

Regjisor: Kim Chapiron

Shkrues: Jeremie Delon, Kim Chapiron

91 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org