Our Souls at Night (2017)

Aksion Dramë

Addie Moore dhe Louis Waters janë të dy të ve të cilët kanë qene fqinjë prej vitesh. Gjithçka ndryshon kur Addie kërkon të krijojë njohje me fqinjen e tij...


Aktoret kryesor: Jane Fonda, Iain Armitage, Robert Redford, Judy Greer

Regjisor: Ritesh Batra

Shkrues: Kent Haruf, Scott Neustadter, Michael H. Weber

103 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org