Epic (2013)

Animuar Aventurë Familje

Epic tregon historinë e një beteje të vazhdueshme në thellësi të pyllit që ndodhet mes forcave të së mirës dhe forcave të së keqes. Kur një vajzë adoleshente e gjen veten të transportuar në mënyrë magjike brenda këtij universi sekret, ajo duhet të bashkohet me një skuadër të çmendur karakteresh gazmorë dhe magjikë në mënyrë që të shpëtojë botën e tyre... dhe tonën.


Aktoret kryesor: Blake Anderson, Aziz Ansari, Allison Bills, Jim Conroy

Regjisor: Chris Wedge

Shkrues: James V. Hart (screenplay), William Joyce (screenplay), Daniel Shere (screenplay), Tom J. Astle (screenplay), Matt Ember (screen

102 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org