Warrior (2011)

Aksion Dramë Sport

Djali i vogel i nje boksieri te alkolizuar kthehet ne shtepi, ku trajnohet nga i ati per per turneun e arteve marciale. Aktoret: Tom Hardy, Nick Nolte dhe Joel Edgerton


Aktoret kryesor: Joel Edgerton, Tom Hardy, Nick Nolte, Jennifer Morrison

Regjisor: Gavin O'Connor

Shkrues: Gavin O'Connor (screenplay), Anthony Tambakis (screenplay), Cliff Dorfman (screenplay), Gavin O'Connor (story), Cliff Dorfman (s

140 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org